Dhomë dyshe, elegante me hapësirë të mjaftueshme si dhe shtrat të përmasave  mbretërore, orendi të rehatshme dhe bashkëkohore, me tapiceri luksoze, tavolinë pune me sistem telefonik të dyfishtë, banjo të dekoruara me mermer italian si dhe vaskë të thellë,dush me kabinë të ndarë dhe me pajisje luksoze. 
Të përfshirë në çmimin e dhomës, mëngjesi, biskota të shtëpisë dhe ujë natyral si  dhe akses në qendrën tonë, Venus Wellness&SPA.
Të gjitha dhomat janë të pajisura me ekrane LCD High Definition me sistem interaktiv, sistem kontrolli inteligjent të ngrohjes dhe ftohjes, internet kabllor me shpejtësi të madhe, Wi-Fi, kasafortë dhe  minibar me përzgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike si dhe artikujve të  tjerë ushqimorë.

Please enjoy

- Shtrat Mbretëror
- Workdesk
- Large Full HD TV with Satelite Channels
- Pay-TV
- Minibar with Alcoholic/non-alcoholic drinks and snacks
- Safe Deposit Box
- Lugage Drawer
- Full Marble Bathroom with Shower
- Hairdryer
- Magnifying Mirror
- Luxury Amenities

Hotel facilities

- Complimentary Wi-Fi throughout the hotel
- Wellness & Spa Center
- Indoor Swimming Pool
- Fitness Center
- Room Service
- Business Center
- Laundry & Dry Cleaning
- Concierge
- Parking
- Car Wash Service
- Wake Up Service
- Shuttle Service
- Non-alergic pillows
- Facilities for Disabled

Dhome Biznesi

Beds
Queen Bed
Occupancy
2 Max
Extra Bed
One crib
Location
2th to 7th floors
View
City View, Skenderbeu Square View
Size
30m2 (323 sq. ft.)
Bathrooms
Full marble bathroom with Shower
Floorplan


Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000