Dhomë dyshe me sipërfaqe të gjerë, orendi luksoze dhe elegante, me dy shtretër,  tapiceri të dizenjuara, tavoline pune me sistem telefonik të dyfishtë, banjo të dekoruara me mermer italian, vaskë, kabinë e veçuar dushi si dhe pajisje të tjera luksi.
Të përfshirë në çmimin e dhomës, mëngjesi,  biskota të shtëpisë dhe ujë natyral si  dhe akses në qendrën tonë, Venus Wellness&SPA.
Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV LCD High Definition, me  sistem kontrolli inteligjent të ngrohjes dhe ftohjes, internet kabllor me shpejtësi të madhe dhe Wi-Fi, kasafortë dhe minibar me përzgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike si dhe artikujve të tjerë ushqimorë.

Dhome Dyshe Deluks

Beds
Two Single Size Beds
Occupancy
2 Max
Extra Bed
One crib
Location
2th to 7th floors
View
City View
Size
45m2 (485 sq. ft.)
Bathrooms
Full marble bathroom with shower
Floorplan


Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000