Dhomë dyshe, elegante dhe me hapësirë të mjaftueshme si dhe shtrat të përmasave  mbretërore, orendi të rehatshme dhe bashkëkohore, me tapiceri luksoze, sipërfaqe e dyfishtë e tavolinës së punës, me sistem telefonik të dyfishtë, banjo të dekoruara me mermer italian si dhe vaskë të thellë me xhkuzia, me dush kabinë të ndarë, me pajisje luksoze. 
E pajisur me ekrane LCD High Definition me sistem interaktiv, sistem kontrolli inteligjent të ngrohjes dhe ftohjes, internet kabllor me shpejtësi të madhe, Wi-Fi, kasafortë dhe  minibar me përzgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike si dheartikujve të tjerë ushqimorë.
Të përfshirë në çmimin e dhomës, mëngjesi, biskota të shtëpisë dhe ujë natyral si  dhe akses në qendrën tonë, Venus Wellness&SPA.

Please enjoy

- King Bed
- Armchair and Side Table
- Workdesk
- Large Full HD TV with Satelite Channels
- Pay-TV
- Minibar with Alcoholic/non-alcoholic drinks and snacks
- Safe Deposit Box
- Lugage Drawer
- Full Marble Bathroom with Shower and Jacuzzi.
- Hairdryer
- Magnifying Mirror
- Luxury Amenities

Hotel facilities

- Complimentary Wi-Fi throughout the hotel
- Wellness & Spa Center
- Indoor Swimming Pool
- Fitness Center
- Room Service
- Business Center
- Laundry & Dry Cleaning
- Concierge
- Parking
- Car Wash Service
- Wake Up Service
- Shuttle Service
- Non-allergic pillows
- Facilities for Disabled

Dhomë Premium

Beds
One King Size Bed
Occupancy
Max. 2
Extra Bed
One Rollaway (surcharge)
Location
3rd to 5th floors
View
Skënderbeu Square
Size
55m2 (590 sq. ft.)
Bathrooms
Full Marble Bathroom with Shower and Jacuzzi
Floorplan


Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000