Kjo dhomë, bazuar në kërkesat e mysafirëve, mund të ofrohet me hapësirë ekstra ndenje dhe ngrënie, si pjesë e Suites Presidenciale . Me pamje fantastike në Sheshin kryesor të qytetit. 
Të përfshirë në çmimin e dhomës, mëngjesi, një përzgjedhje e çajërave të llojeve të ndryshëm , biskota të shtëpisë dhe ujë natyral si  dhe akses në qendrën tonë, Venus Wellness&SPA.
Të gjitha dhomat tona janë të pajisura me ekrane LCD High Definition me sistem interaktiv, sistem inteligjent klima, internet, WI-FI, kasafortë, minibar me një përzgjedhje të pijeve alkoolike dhe joalkoolike si dhe artikujve të tjerë ushqimorë.

Please enjoy

- King Bed
- Armchair and Side Table
- Workdesk
- Large Full HD TV with Satelite Channels
- Pay-TV
- Minibar with Alcoholic/non-alcoholic drinks and snacks
- Safe Deposit Box
- Lugage Drawer
- Full Marble Bathroom with Shower and Jacuzzi.
- Hairdryer
- Magnifying Mirror
- Luxury Amenities

Hotel facilities

- Complimentary Wi-Fi throughout the hotel
- Wellness & Spa Center
- Indoor Swimming Pool
- Fitness Center
- Room Service
- Business Center
- Laundry & Dry Cleaning
- Concierge
- Parking
- Car Wash Service
- Wake Up Service
- Shuttle Service
- Non-allergic pillows
- Facilities for Disabled

Dhomë Presidenciale

Beds
One King Size Bed
Occupancy
Max. 2
Extra Bed
One Rollaway (surcharge)
Location
6th Floor
View
Skënderbeu Square
Size
60m2 (645 sq. ft.)
Bathrooms
Full marble bathroom with Shower
Floorplan


Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000