Dining

Ju ofron puro të cilësisë së lartë si dhe një shërbim të shkëlqyeshëm, një atmosferë të këndshme private, qoftë në shoqërinë e  miqve tuaj apo partnerëve të biznesit, ju do të shijoni qëndrimin tuaj në Cigar Club të dizenjuar enkas për ju që dini të shijoni një puro të rrallë.

Cigar Club ofron  pije dhe ushqim nga menyja e pasur në Lounge Bar

Upcoming Events

30 April 2014

Chopin Piano Festival

Vocal-piano duets have a special place in our festival. The festival is highly appreciated by critics, fans...

More info
15 May 2014

Redo Design Conference

REDO Design Conference is the first step in the advancement of the graphic design with the main purpose...

More info
14 October 2015

More info
Swiss Diamond Hotel Prishtina Tripadvisor
Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000