Dining

Lounge Bari I dizenjuar si piano dhe kokteil bar, është vendi më luksoz dhe i sofistikuar në prishtinë. Në ambientet e tij me një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore, mysafirët mund të relaksohen me miq e kolegët e tyre. Bari ofron një përzgjedhje të pasur të pijeve alkolike dhe joalkolike, një listë Vere dhe konjaku të markave më të mira si dhe të kokteileve të ndryshme. I hapur deri në orët e vona, krijon vendin perfekt për ti relaksuar dhe shijuar netët e muzikës live.  

Upcoming Events

30 April 2014

Chopin Piano Festival

Vocal-piano duets have a special place in our festival. The festival is highly appreciated by critics, fans...

More info
15 May 2014

Redo Design Conference

REDO Design Conference is the first step in the advancement of the graphic design with the main purpose...

More info
14 October 2015

More info
Swiss Diamond Hotel Prishtina Tripadvisor
Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000