Pse Swiss Diamond Hotel?

Our hotel is internationally awarded with the 5 Stars Diamond Award International from The American Academy of Hospitality Sciences for its luxurious ambiance and the personalized services offered.

All our accommodations are designed for guests comfort and convenience. Luxurious and elegant, spacious and inviting large marble bathrooms with luxurious amenities, hair dryer, makeup mirror and separate bath-tub and shower.

Qendra Estetike

Qendra Estetike

Ne kujdesemi për shëndetin dhe pamjen tuaj duke ju ofruar nje gamë të gjerë shërbimesh. Ejani të provoni fjalën e fundit të teknologjisë me trajtimet e lazerit kirurgjikal, trajtimeve anticelulit me paisjen RAYLIFE, tonifikim dhe rimodulim të trupit, terapine me ftohje për heqje e dhjamit të tepërt COOLSCULPTING, teknologjia me lazer ASCLEPION për eleminimin e përhershëm të qimeve e shumë trajtime të tjera.

Stafi ynë profesional mjekësor dhe ai i terapistëve, dhe dietologëve ofron një kontroll të plotë të gjendjes suaj shëndetësore dhe ne bazë të rezultateve te marra ju ofron programe të personalizuara dietike, në mënyrë që ju të ndiheni të shëndetshëm dhe sa më bukur.

 

More info

Special Offers

  • swiss diamond hotel weekend escape

Meetings

Upcoming Events

30 April 2014

Chopin Piano Festival

Vocal-piano duets have a special place in our festival. The festival is highly appreciated by critics, fans...

More info
15 May 2014

Redo Design Conference

REDO Design Conference is the first step in the advancement of the graphic design with the main purpose...

More info
14 October 2015

More info
Swiss Diamond Hotel Prishtina Tripadvisor
Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000