Karierë

Mundësi Punësimi

Inkurajojmë personat e interesuar që të aplikojnë për një apo më shumë vende të lira të punës, duke e
shkarkuar aplikacionin për punësim nga ueb faqja jonë.

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të
marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë.

Pas shkarkimit dhe plotësimit të aplikacionit të punësimit, të njëjtin mund të dërgoni në Departamentin
e Burimeve Njerëzore në "Swiss Diamond Hotel", së bashku me dokumentacionin shtesë.

Kontaktet me Burimet Njerëzore: hr@swissdiamondhotelprishtina.com

Për detajet e pozitave të caktuara, ju lutem klikoni në titullin e pozitës në konkursin për vende të lira të
punës që të shihni Përshkrimin e Punës.

Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000