Facial Raylife 1.jpg

FACIAL TREATMENTS

 

Pastrimet

Pastrimet e akneve, ku behet largimi i komedoneve dhe hapja e poreve te mbyllura. Poashtu te aknet cistike behet hapja dhe largimi i qelbit (koha 45 min.)

 

Pillingu Kimik

Pillingu kimik eshte tretman qe apikohet te shenjat e akneve, lekura e yndyrshme, lekura me akne, lekura e cila ka humbur freskine e saj. Gjate tretmanit aplikohet acidi i caktuar me perqindje te caktuar ne lekure per qellim te rrjepjes se lekures dhe regjenerimit te saj. Kjo mundeson ripertrirjen e lekures dhe zvoglimin e poreve te saj (koha 25 min.)

 

Mikrodermabrazioni

Mikrodermabrazioni eshte nje gerryerje e lehte me kristale qe mundeson largimin e shtresave siperfaqesore te lekures. Njekohesisht i jep lekures shkelqimin e duhur dhe rikthen freskine e saj (koha 45 min.)

 

Dermaroler

Dermarroller eshte tretman ku me ane te shpimeve te imta stimulohet ripertrirja e lekures. Aplikohet te shenjat e akneve por edhe si tretman revitalizues (koha 45 min.)

 

Mezolift

Mezolift eshte tremani mjaft ne trend koheve te fundit. Duke iu shmangur aplikimit te substancave te huaja ne lekure ky eshte tretman qe vetem i jep lekures ate qe zakonisht i mungon. Andaj me ane te injektimeve aplikohen ne lekure vitamina, minerale, aminoacide dhe acidit hialuronik. Shpeshhere per shkak tedietave te shpeshta nuk arrijme ti ofrojme lekures te gjithe perbersite e duhur por me ane te ketij tretmani shume mire mund te kompenzohen. Me kete ia kthejme lekures pamjen rinore te saj dhe elasticitetin e duhur. Gjilperat per aplikim jane mjaft te holla andaj nuk shkaktohet shume dhembje (koha 20 min.). Varesisht nga gjendja e lekures mund te aplikohet cdo jave ose cdo 2 jave  4-5 trajtime. Pastaj mund te pauzohet dhe nje here ne 3 muaj te perseritet qe te mbahet tonusi I lekures ne nivel te duhur.

 

Botox dhe Filler

Botox dhe filler (acid hialuronik) jane tretmane kunder rrudhave qe bejne shtrirjen e rrudhave dhe mbushjen e tyre. Keto tretmane poashtu e parandalojne plakjen e lekures sidomos nese perseriten kohe pas kohe. Mirepo ne menyre te caktuar personi do te ndjehet mjaft mire ngase rezultatet jane me te shpejta dhe me te dukshme sesa me tretmanet tjera.

 

Trajtimi me Plazme(PRP)

Trajtimi me plazme (PRP) qe eshte aplikimi i plazmes vetanake ne pjeset ku nevojitet regjenerim i lekures dhe rifreskim i saj.

 

Radiofrekuenca

Radiofrekuenca eshte tretman qe permes valeve me frekuence te caktuar stimulohet prodhimi i kolagjenit vetanak. Gjate ketij trajtimi rikthehen elasticiteti dhe behet regjenerimi i lekures. Aplikohe 6 deri ne 9 trajtime cdo 3-4 dite ose cdo jave varesisht nga gjendja paraprake e lekures. Mund te perseritet prape pas nje kohe. Ky lloj tretmani e ka efektivitetin e tij ne lekure edhe pas perfundimit.  (koha 45 min.)

 

 

 

Simply call us on +381 38/220-000 or e-mail: spa@sdhprishtina.com

Upcoming Events

30 April 2014

Chopin Piano Festival

Vocal-piano duets have a special place in our festival. The festival is highly appreciated by critics, fans...

More info
15 May 2014

Redo Design Conference

REDO Design Conference is the first step in the advancement of the graphic design with the main purpose...

More info
14 October 2015

More info
Swiss Diamond Hotel Prishtina Tripadvisor
Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000