Festoni 8 Marsin në Swiss Diamond Hotel Prishtina.

Festoni 8 Marsin në Swiss Diamond Hotel Prishtina. 

 

 KLAJDI, BRUNO & MIR VATHI

LIVE MUSIC

08.03.2017  -  19:00h

 

 

Darkë 4 Pjatëshe        4 Course Dinner
Verëra dhe pije jo alkoolike   Wine and soft drinks
     

Çmimi: €45 për person

 

 

Rezervimet/Reservations

038 / 220 - 000 

reservations@sdhprishtina.com

 

 

 

Book
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000
  • Reservation assistance +381 38/220-000