Butiku - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo

Diamond Fashion

Shop
Tombolini

Ndërgjegjësimi i njohurive.

Tombolini ka kuptuar gjithnjë elementon, të cilat i japin një kostum formën e tij të fundit; trupi i veshësit, ecja, poza dhe gjestet. Kjo bashkësi e mirëkuptimit me përvojën, inovacionin teknologjik, materialet e shkëlqyera dhe prodhimin cilësor, demonstron që pëlhura e tepërt është më shumë sesa një akt ose një profesion - është një art.

Tombolini shpreh vlerën e saj të traditës që është e bashkuar në mënyrë të përsosur me orientimin modern për të kënaqur plotësisht nevojat e një tregu ndërkombëtar. Njeriu Tombolini është i pjekur, i përkushtuar, i qëndrueshëm dhe racional dhe e do cilësinë për hir të cilësisë.

Ai konsumon në një mënyrë kongresive, duke pranuar vlerat e paraqitura nga Tombolini: produkt cilësor për sa i përket lëndëve të para dhe prodhimin. Issueështja e markës së Tombolini vendoset në përputhje me kërkesat e burrave bashkëkohorë.

Signature
Shop

Përshkrimi i kompanisë

Më 1933, Eugenio Tombolini lindi në Urbisaglia (Macerata). Ai u rrit në një mjedis ku aktivitetet tipike bujqësore po i jepnin një zhvillim
industria e tekstilit që u nxit si nga tradita ashtu edhe nga moderniteti.

Shop

Rreth Tombolini

“E ardhmja ka rrënjë të lashta.” Një realitet biznesi i cili gjithnjë është shënjuar dhe zhvendosur nga zemra, pasioni dhe zejtaria e “bërë në Itali”, duke u përqëndruar në traditën e kombinuar me inovacionin, krijimtarinë, cilësinë e jashtëzakonshme

Shop

Çmimet

TOMBOLINI është në treg si një markë globale me një propozim të modës për burra dhe gra, artikuj të karakterizuar nga cilësi të lartë të materialeve, rrobaqepësi, hulumtim dhe traditë e kombinuar me inovacionin.

Shop

Njeriu që vesh Tombolini është i pjekur, i përkushtuar, i qëndrueshëm dhe racional dhe e do cilësinë për hir të cilësisë.

Tombolini

Ai konsumon në një mënyrë kongresive, duke pranuar vlerat e paraqitura nga Tombolini: produkt cilësor për sa i përket lëndëve të para dhe prodhimin.

Offers & Deals

Shop

Ulje deri në 70% për të gjitha produktet

Shop

Markat e reja: Prada, Versace, Valentino, Cavalli, Alberto Guradiani

Press and Hit Enter