DokuFest, Prizren - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

DokuFest, Prizren

Carshi Xhamia

Artikulli paraprak

PriFest, Prishtinë

Artikulli ardhshëm

DokuFest, Prizren

Festivali më i madh i filmit në Kosovë, dhe më i famshmi, është DokuFest, një shërbim kinematografike kushtuar dokumentarëve dhe filmave të shkurtër. Festivali mbahet në qytetin historik të Prizrenit, i cili është një nga qytetet më të bukur në Gadishullin Ballkanik. DokuFest karakterizon seminare, ekspozita, diskutime, masterklasa dhe muzikë live.

Press and Hit Enter