Festivali i Arkitekturës së Kosovës - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

Festivali i Arkitekturës së Kosovës

Sunny Hill Festival, Prishtinë

Artikulli paraprak

Hardh Fest

Artikulli ardhshëm

Festivali i Arkitekturës së Kosovës

Festivali i Arkitekturës së Kosovës fillon në korrik dhe përfundon në tetor. Është ngjarja më e famshme arkitekturore në vend me një program të madh që përfshin ekspozita, shfaqje, leksione dhe punëtori. Pjesa më e madhe e ngjarjeve, siç janë seritë e ligjëratave në Muzeun e Kosovës ose turne arkitektonike të Prishtinës, zhvillohen në kryeqytet. Sidoqoftë, programi gjithashtu përhapet në të gjithë vendin, me një seri ngjarjesh në Prizren, Pejë dhe Gjakova.

Press and Hit Enter