Hardh Fest - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

Hardh Fest

Festivali i Arkitekturës së Kosovës

Artikulli paraprak

Tour to Prizren – Rahovec

Artikulli ardhshëm

Hardh Fest

Në fund të verës, kur rrushi është gati për korrje, ka pak veprimtari më të këndshme sesa të shkosh në Rahovec, një fshat i vogël afër Prizrenit, dhe të marrësh pjesë në Hardh Fest. Festivali synon të promovojë produktet rajonale të Rahovecit, të tilla si vera dhe raki. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të shijuar produkte të shkëlqyera vendore dhe të argëtohen në një nga rajonet më pak të vizituar në Ballkan.

Press and Hit Enter