Katedralja e Shën Nënë Terezës - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

Katedralja e Shën Nënë Terezës

Nightlife Tour

Artikulli paraprak

Teatri Kombëtar i Kosovës

Artikulli ardhshëm

Katedralja e Shën Nënë Terezës

Katedralja e Shën Nënë Terezës në Prishtinë është një katedrale Katolike Romake që është ndërtuar në Prishtinë, Kosovë. Në vitin 2007, Qeveria e Kosovës miratoi planet për ndërtesën. Katedralja i është kushtuar murgeshës dhe misionares katolike shqiptaro-indiane, të bekuarës Nënë Terezë.

Press and Hit Enter