Sunny Hill Festival, Prishtinë - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

Sunny Hill Festival, Prishtinë

PriFest, Prishtinë

Artikulli paraprak

Festivali i Arkitekturës së Kosovës

Artikulli ardhshëm

Sunny Hill Festival, Prishtinë

Në zemër të Parkut Gërmia, i njohur edhe si mushkëria e Prishtinës, Festivali Sunny Hill mbahet çdo gusht. Kjo është një ngjarje muzikore e organizuar nga Sunny Hill Foundation, një organizatë bamirësie e vendosur në Prishtinë, nën patronazhin e artistes së madhe kosovaro-shqiptare Dua Lipa, e cila punon për të ulur varfërinë dhe padrejtësinë në vend. Këngëtarët e famshëm performojnë në festival, si dhe artistë vendas dhe ndërkombëtarë.

Press and Hit Enter