Teatri Kombëtar i Kosovës - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

Teatri Kombëtar i Kosovës

Katedralja e Shën Nënë Terezës

Artikulli paraprak

Muzeu

Artikulli ardhshëm

Teatri Kombëtar i Kosovës

Teatri Kombëtar i cili u themelua në vitin 1946 ndodhet në zemër të qytetit, afër ndërtesës kryesore të qeverisë.

Teatri Kombëtar i Kosovës është institucioni më i lartë i teatrit në vend i cili ka numrin më të madh të produksioneve. Teatri Kombëtar është i vetmi teatër publik në Kosovë dhe për këtë arsye është financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Ky teatër ka prodhuar më shumë se 400 premiera të cilat janë shikuar nga më shumë se 3 milion spektatorë.

Press and Hit Enter