Tour to Ulpiana - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Article Image

Tour to Ulpiana

Tour to Prizren – Rahovec

Artikulli paraprak

Tour to Rugova Lake

Artikulli ardhshëm

Tour to Ulpiana

Prishtinë – Sanctuary Bear – Gracanica – Ulpiana – Park Arkeologjik

– Duke ecur në Bear Sanctuary (1 pije e ofruar)
– Vizitë në Manastirin e Graçanicës dhe gjetjet Arkeologjike të vendbanimit të parë në Rajonin e Kosovës – Ulpiana

75 € për person
Kohëzgjatja: maksimum 6-7 orë
Nisja: 10:00

Press and Hit Enter