Swiss medical & health center - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Diamond Medical Spa

Fytyra

Pastrimi i fytyrës

Trajtimet e fytyrës, heqja e komedoneve dhe hapja e atyre të mbyllura. Gjithashtu hapja e cistikës në gjendje të rëndë të akneve dhe heqjen e përmbajtjes (koha 45 min.)

Face Treatmant

Peeling kimik

Qërimi kimik është trajtimi që aplikohet në plagët e akneve, lëkurën me vaj, lëkurën me puçrra, lëkurën e plakur. Gjatë këtij trajtimi një acid i caktuar me një përqindje të caktuar aplikohet në lëkurë. Kjo mundëson rinovimin e lëkurës dhe zvogëlon poret e zmadhuara (koha 25 min.)

Mikrodermabrasion

Mikrodermabrasion është një abrazion me kristale që mundëson heqjen e shtresave të sipërme të lëkurës. Në të njëjtën kohë i jep lëkurës përsëri freskinë e saj dhe rikthen shkëlqimin e duhur (koha 45 min.)

Dermaroller

Trajtimi mezolift kohët e fundit është shumë trend. Njerëzit që shmangin aplikimin e trajtimeve të tjera estetike, kjo është një zgjedhje e këndshme. Përmes injeksionit ne depërtojmë në lëkurë duke futur vitaminat, mineralet, aminoacidet dhe acidin hialuronik të nevojshëm. Shpesh për shkak të dietave të ndryshme lëkura ndjen të parën mungesën e substancave të ndryshme të nevojshme dhe përmes këtij trajtimi ne i japim përsëri pamjes rinore të lëkurës. Gjilpërat janë shumë të holla, kështu që trajtimi nuk është shumë i dhimbshëm. (kohëzgjatja e kohës 20 min.). Në varësi të lëkurës mund të aplikohet javën e fundit ose çdo dy javë 4-5 trajtime. Për mirëmbajtjen, trajtimi mund të përsëritet një herë në tre muaj.

Trupi

Raylife

Radiofrekuenca është trajtim që stimulon prodhimin e kolagjenit përmes valëve me frekuencë të caktuar. Kjo ndihmon që lëkura të marrë elasticitetin dhe rinovimin e nevojshëm. Në varësi të gjendjes së lëkurës, 6-9 trajtimet duhet të bëhen çdo 4 ditë ose një herë në javë. Trajtimi mund të përsëritet kohë pas kohe. (koha 45 min.)

Trajtimi anticelulit me Raylife, është shumë i dobishëm për celulitin e lëkurës përmes valëve akustike. Ky trajtim mund të aplikohet në krahë dhe këmbë, dy herë në javë për një muaj. Kohëzgjatja është 45 minuta. Pas një pauzë prej një muaji trajtimi mund të përsëritet. Kjo është metoda më e sofistikuar kundër celulitit dhe rezultate madhështore dhe të dukshme.

Raylife

Laseri medio star next

Trajtimet e fytyrës, heqja e komedoneve dhe hapja e atyre të mbyllura. Gjithashtu hapja e cistikës në gjendje të rëndë të akneve dhe heqjen e përmbajtjes (koha 45 min.)

Laser Medio Star

Press and Hit Enter