Venus wellness health & spa - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Diamond Medical Spa

Trajtime të zgjeruara, përfitoni nga këto teknika të jashtëzakonshme masazhesh.

Swimming Pool

Venus Wellness Health & Spa

Venus Wellness Health & Spa është një banjë fituese e çmimeve, e përqendruar në dhënien e trajtimit të përsosur. Përjetoni relaksim të pastër, shërim dhe mirëqenie duke përdorur terapi si të lashta ashtu edhe ultra-moderne. Ne jemi te specializuar në një shumëllojshmëri të modaliteteve të masazhit. Terapistët dhe estetikët tanë janë sipër dhe përtej më të mirëve dhe të jashtëzakonshëm për nga përvoja, arsimi dhe integriteti.

Hamami ritual

Në këtë ritual ne përformojmë pastrimin e lashtë standard sipas traditës së hamamit. Ne përdorim sapunë të zinjë Savon Noir, 100% natyral, nga vaji i ullirit dhe ullinjë të shtypur. Lëngu ka veçori antiseptike dhe antibakteriale pasi që përzihet me kanellë. Hamami ynë është një zonë private. Ju mund ta shijoni këtë zonë vetë ose së bashku me shoqëri. Pas ritualit ju do të shërbeheni me çaj mente Moroccan sepse ndihmon në ekuilibrimin e lëngjeve në trup.

Masazha me gurë të nxehtë

Me aromën e bukur të vajrave të aromaterapisë dhe nxehtësinë e gurëve të nxehtë terapisti juaj do të përdorë gurët në duart e saj për të kryer 60 minutat tuaja të relaksimit total, muskujt tuaj të lodhur dhe të lënduar do të shkrihen, duke çlodhur tërë trupin tuaj dhe rinovuar mendjen tuaj dhe shpirti.

Fitness Center

Ushtrimet e rregullta janë një nga gjërat më të mira që mund të bëni për shëndetin tuaj te cilat sjellin shumë përfitime, duke përfshirë përmirësimin e shëndetit tuaj të përgjithshëm, dhe zvogëlimin e rrezikut tuaj për shumë sëmundje kronike. Ka shumë lloje të ndryshme ushtrimesh; është e rëndësishme që të zgjidhni llojet e duhura për ju. Me paisjet tona me te reja TECHNOGYM Ato bëhen me te thjeshta.

Masazh Energjik - Kozmetikë Piroche

Nëse ndjeheni të lodhur dhe të lodhur, atëherë futuni në një masazh energjik në Hotel Swiss Diamond dhe rimbushni bateritë tuaja. Bllokada në trupin tonë shkakton tensione dhe do të mbajë energjinë nga rrjedhja në trupin tonë. Masazhet energjike lehtësojnë ato bllokada dhe e lënë energjinë të rrjedh përsëri. Jo vetëm trupi juaj, por edhe mendja juaj do të ndiejë efektet pozitive të masazheve.

Energetic Piroche Massage

Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 72.00

Masazh relaksimi

Dorëzohuni në këtë masazh të butë relaksues, të përbërë nga goditje të gjata, të lëmuara, rrëshqitëse. Ky trajtim qetësues do ju lë të lundroni.

Relaxation Massage

Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 30.00
Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 55.00

Masazh Ayurvedic

Masazhi Ayurvedic është më gjithëpërfshirës se çdo formë tjetër e masazhit. Qëllimi i tij është të rivendosë ekuilibrin dhe të rigjallërojë fiziologjinë. Stresi, dieta e pahijshme dhe mënyra e jetesës, dhe ndikimet mjedisore mund të shtyjnë trupat tanë jashtë ekuilibrin e tyre natyror. Kjo mungesë e ekuilibrit rezulton në shëndet të sëmurë dhe çrregullime kronike, dhe luan një rol të rëndësishëm në procesin e plakjes.

Ayurvedic Massage

Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 60.00

Masazh i shpinës dhe qafës

Ky masazh i përqendruar ka për qëllim lehtësimin e tensionit në rajonet e kokës, qafës dhe shpatullave.

Spine and Cervical Massage

Kohëzgjatja: 20min - Çmimi: € 25.00

Masazh i nxehtë prej guri

Me aromën e bukur të vajrave të aromaterapisë dhe nxehtësinë e gurëve të nxehtë terapisti juaj do të përdorë gurët në duart e saj për të kryer 60 minutat tuaja të relaksimit total, muskujt tuaj të lodhur dhe të lënduar do të shkrihen, duke çlodhur tërë trupin tuaj dhe rinovuar mendjen tuaj dhe shpirti.

Hot Stone Massage

Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 60.00

Hamami Ritual

Në sezonin e dhënies, de-stresi dhe ri-energji me këtë ritual zbutës të Hamamit. Së pari pushoni gjatë 45 minutave. masazh. Pastaj rinovoni plotësisht me një maskë balte pastruese në shtratin e mermerit Hamam. Zhyt, avull ... dhe merr kohën tënde.

Ritual Hamam

Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 80.00

Masazh kundër celulitit

Përcaktoni dhe rregulloni siluetën tuaj. Trupi Lipo-Refinues i Lipo-Refinimit të Trupit dhe Krem Firming Skulpturues i trupit synojnë celulitin kokëfortë dhe lëkurën e ashpër, për rezultate të dukshme, të shpejta. Një maskë detoxifikuese e koprës dhe e thuprës që largohet nga trupi, gjithashtu aplikohet dhe kombinohet me teknika specialistike masazhesh për të pastruar thellë sistemin e trupit, duke ndihmuar lëkurën e fortë dhe të lëmuar, stimulimin e qarkullimit dhe zvogëlimin e mbajtjes së lëngjeve. Pastrimi i zorrës së trashë përmes masazhit të barkut ndihmon në detoksifikimin e trupit, duke punuar nga brenda jashtë.

Anti Cellulite Massage

Kohëzgjatja: 50min - Çmimi: € 60.00

Press and Hit Enter