Iliria Restaurant dhe Terasa - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Një shprehje sensuale e dallueshmërisë së Swiss Diamond Prishtina. Përjetoni ushqimin dhe mikpritjen e famshme kosovare.

Iliria Restaurant

Kuzhina e ndërtuar në pasion

Ekipi ynë është i pamëshirshëm në përpjekjen e tyre për të përsosur zanatin e tyre dhe për të krijuar aventura kuzhinës.

Iliria Restaurant

Enët e këndshme

Ju mund të shijoni kujdesin dhe përpjekjen që hynë në përgatitje me çdo kafshim

Iliria Restaurant

Ushqim i këndshëm

Ju mund të shijoni kujdesin dhe përpjekjen që hyri në përgatitje në çdo kafshim.

Iliria Restaurant

Akomodim pa mundim

Shoqërimi në ngrënie është po aq i rëndësishëm sa ushqimi. Swiss Diamond e kupton këtë dhe shkon në gjatësi të mëdha për të krijuar përvojën tuaj përfundimtare të ngrënies

Press and Hit Enter