Iliria Restaurant dhe Terasa - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Dining

Dining Image

Një shprehje sensuale e dallueshmërisë së Swiss Diamond Prishtina. Përjetoni ushqimin dhe mikpritjen e famshme kosovare.

Event 1

Kuzhina e ndërtuar në pasion

Ekipi ynë është i pamëshirshëm në përpjekjen e tyre për të përsosur zanatin e tyre dhe për të krijuar aventura kuzhinës.

Event 1

Enët e këndshme

Ju mund të shijoni kujdesin dhe përpjekjen që hynë në përgatitje me çdo kafshim

Press and Hit Enter