Lounge Bar - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Atmosfera perfekte për të pasur një kohë të kualitative. Pijet e bëra pa masë, të shoqëruara me vende të përshtatshme për t'u ulur, e bëjnë këtë vend ideal për të pasur një kohë të shkëlqyeshme.

Lounge Bar

Lista e jashtëzakonshme e pijeve

Bar ofron pije alkoolike dhe jo-alkoolike,
dhe një gamë e koktejeve dhe konjakëve.

Bar

Netët me muzikë të gjallë

Ndonjëherë netët bëhen edhe më të mira me
shfaqje nga muzikantë të talentuar.

Press and Hit Enter