Artana - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Me një ndriçim natyral, dysheme të mermertë, llampadare të kristaltë, kjo hapësirë ka një kapacitet për 240 persona

Artana

Ambient shumëfunksional

Bazuar në kërkesën, secila nga këto salla konferencash janë të dizajnuara për të ofruar projektor HD, ekran, mikrofona me tel, mikrofona pa tel, fletëpalosje, tabela pin dhe sistem zëri

Artana Dasma

Festoni ngjarjet tuaja

Kjo hapësirë është me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë

Ne ju ofrojmë një shërbim të veçantë për të ftuarit tonë.

Artana Plani

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • 240

  Teatri

 • 50

  Forma U

 • 150

  Klasë

 • 70

  H-Square

 • 60

  Konferencë

 • 130

  Banket

 • 150

  Recepsion

Press and Hit Enter