Bozhur - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Me një ndriçim natyral,, kjo hapësirë ka një kapacitet për 20 persona si dhe pajisje për telekonferencë

Bozhur Meeting

Ambient shumëfunksional

Ideale për takime private, punëtori apo tryezë të rrumbullakët

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • /

  Teatri

 • /

  Forma U

 • /

  Klasë

 • /

  H-Square

 • 24

  Konferencë

 • /

  Banket

 • /

  Recepsion

Press and Hit Enter