Diamond Club - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Anëtarët dhe vizitorët e Dhomave të Diamond Club, u ofrohen akomodime ekskluzive dhe akseset në klubin tonë Dimaond të vendosur në katin e parë i cili përfshin shërbime private portier, dhoma takimesh, zona dinning, bufetë me kalë të hollë, të krijuar posaçërisht nga kuzhinier ekskluziv.

Event 1

Ambient shumëfunksional

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë, kjo hapësirë

Event 1

Festoni ngjarjet tuaja

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë, kjo hapësirë

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • 50

  Teatri

 • 30

  Forma U

 • 35

  Klasë

 • 40

  H-Square

 • 40

  Konferencë

 • 50

  Banket

 • 60

  Recepsion

Press and Hit Enter