Dyar - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Me një ndriçim natyral, tavane të larta, llampadare të kristaltë, pa kolona ndarëse kjo hapësirë shumë fleksibile përsa i përket organizimit të eventeve, ka një kapacitet për rreth 300 persona

Dyar

Ambient shumëfunksional

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë

Dyar Dasma

Festoni ngjarjet tuaja

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë

Ne ju ofrojmë një shërbim të veçantë për të ftuarit tonë.

Dyar Floor Plan

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • 350

  Teatri

 • 80

  Forma U

 • 200

  Klasë

 • 100

  H-Square

 • 80

  Konferencë

 • 150

  Banket

 • 250

  Recepsion

Press and Hit Enter