Marec - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Me ndriçim natyral, tavane të larta, llampadare të kristaltë,, dysheme e mermertë. Kjo hapësirë ka një kapacitet për 40 persona.

Marec Event

Ambient shumëfunksional

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë, kjo hapësirë

Marec Takime

Festoni ngjarjet tuaja

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë, kjo hapësirë

Ne ju ofrojmë një shërbim të veçantë për të ftuarit tonë.

Marec Floor Plan

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • 50

  Teatri

 • 30

  Forma U

 • 24

  Klasë

 • 35

  H-Square

 • 24

  Konferencë

 • 40

  Banket

 • 50

  Recepsion

Press and Hit Enter