Dyar - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Me një ndriçim natyral, tavane të larta, llampadare të kristaltë, pa kolona ndarëse kjo hapësirë shumë fleksibile përsa i përket organizimit të eventeve, ka një kapacitet për rreth 300 persona

Event 1

Ambient shumëfunksional

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë

Event 1

Festoni ngjarjet tuaja

Me ndriçim natyral, dysheme mermeri, llambadarë kristalesh, tavan të lartë

Ne ju ofrojmë një shërbim të veçantë për të ftuarit tonë.

Event Plan

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • 350

  Teatri

 • 80

  Forma U

 • 200

  Klasë

 • 100

  H-Square

 • 80

  Konferencë

 • 150

  Banket

 • 250

  Recepsion

Press and Hit Enter