Ulpiana - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Swiss Diamond Logo

Events & Meetings

Me ndriçim natyral, sallë ngrënie private, kjo hapësirë ka një kapacitet për 180 persona.

Ulpiana Event

Ambient shumëfunksional

Sallat e konferencave Artana, Marec dhe Ulpiana mund të krijojnë një sallë unike me një kapacitet deri në 460 vende.

Ulpiana Wedding

Festoni ngjarjet tuaja

Bazuar në kërkesë, secila nga këto salla konferencash janë të dizajnuara për të ofruar projektor HD, ekran, mikrofona me tel ose mikrofona pa tel, grafika, fletëpalosje, tabelë dhe sistem zëri.

Ne ju ofrojmë një shërbim të veçantë për të ftuarit tonë.

Ulpiana Plani

Orientimet për llojet e
ngjarjeve dhe eventeve

 • 200

  Teatri

 • 40

  Forma U

 • 100

  Klasë

 • 50

  H-Square

 • 40

  Konferencë

 • 100

  Banket

 • 120

  Recepsion

Press and Hit Enter