Karriera - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Karriera

Swiss Diamond Logo

Inkurajojmë personat e interesuar që të aplikojnë për një apo më shumë vende të lira të punës, duke e shkarkuar aplikacionin për punësim nga ueb faqja jonë. Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë. Kontaktet me Burimet Njerëzore: hr@sdhprishtina.com  

Nuk ka pozicione të hapura për momentin

Press and Hit Enter