A do të martohesh me mua?

* Një natë në Junior Suite
* Qasje në Wellness (Pishinë, 4 lloje saunash, xhakuzi, hamam)
* Zona Private 3 orë (Sauna, Jacuzzi & Dhoma e relaksit)
* Aperitif i shërbyer në Zonën Private (Sauna, Jaccuzi, Sallata e Frutave)
* 2 Masazhe Ayurvedic nga 1h
* Darkë romantike nën shandanë
Gjatë darkës, një tufë lulesh dhe qirinjë vendosen në dhomë për ta bërë dhomën madje më romantike
* Zgjimi i ëmbël, mëngjesi i shërbyer në dhomë

Gjithsej: 617€