Ditë mirëqenieje dhe relaksi

* Pije për mirëseardhje
* Qasje në Wellness (pishinë, 4 lloje sauna, Jacuzzi, hamam)
* Trajtimi për qetësimin e fytyrës 30 min
* Masazh Anti Stres 1 orë
* Pjatë me ushqime të lehta për tu shijuar në Spa
* Sallatë frutash, çaj frutash dhe biskota të vogla të gatuara si në shtëpi

Gjithsej: 106 €