Fundjavë me mikesha

* Pije për mirëseardhje
* Një natë në Deluxe King Suite E LIDHUR
* Qasje në Wellness (Pishinë, 4 lloje saunash, Jacuzzi, banjë turke)
* Çaj të zi, ëmbëlsira dhe biskota
* Scrub natyral (mikeshat i bëjnë scrub njëra-tjetrës)
* Relax Masazh për 30 min + Pastrim i fytyrës dhe maskë për fytyrën (50 euro për person)

Gjithsej: 428 €