Oferta e nëntorit

PASTRIMI MINERAL I TRUPIT & MASKË E ALGAVE- 55 min. / € 55

PASTRIMI MINERAL I TRUPIT & MASKË E ALGAVE- 55 min. / € 55

 Është një tretman përfekt për ta bërë lëkurën tuaj më të butë dhe të shkëlqyer. Një masazh me krem pastrues që përmban grimëca të imëta të cilat ndihmojnë në eliminimin e qelizave të vdekura dhe rigjenerimin e lëkurës. Pas masazhit, terapeuti jonë do të ju mbështjellë trupin për të arritur efektin e algave të çmuara nga Brittany dhe argjiës së bardhë. Kombinimi i së cilës me vajërat esencial bashkohen dhe jo vetëm që ushqen lëkurën por njëkohësisht reflekton edhe në trup dhe mendje.