Oferta e nëntorit

HIDRO MASAZHI ME VAJ ESENCIAL – 30 min. / € 35

HIDRO MASAZHI ME VAJ ESENCIAL – 30 min. / € 35

Benefitet shëndetësore të këtij tretmani janë gjatë lirimit të endorfinave – hormone natyrale të trupit që na japin ndjesi të mirëqenies. Gjithashtu, zvogëlon dhembjet dhe fortëson sistemin imunitar. Për më tepër, gjatë trajtimit të këtij tretmani janë arritur edhe benefite mendore, si dhe lehtësimi nga stresi, relaksimi i mendjes që ju ndihmon të flini më mirë.