Oferta e nëntorit

TRETMANI HYDRO – FANGO- 60 min. / € 55 ose TRETMANI PHYTO- FANGO 30 min. / € 35

TRETMANI HYDRO – FANGO- 60 min. / € 55

 Algat e detit janë barë qudibërës, të cilat përmbajnë substanca të mineraleve, lëndë ushquese dhe vitamina. Ato hidratojnë lëkurën, aktivizojnë metabolizmin dhe pastrojnë trupin. Sekreti i kozmetikave Piroche është: përbërja e algave të çmuara nga deti i Brittany-së, dhe argjila e bardhë që ushqen lëkurën me minerale e cila bashkohet me kombinimin e veprimit të vajërave esencialë të përzier për të ndikuar intenzivisht në trup dhe mendje. Këto mund të aplikohen në të gjithë trupin, ose edhe në pjesë specifike si: shpinë, këmbë ose abdomen.

 

TRETMANI PHYTO- FANGO 30 min./ € 35

 Ky lloj tretmani krijon ndjeshmëri për trupin, zvogëlon nivelin e ankthit, jep një ndjenjë të mirëqenies, përmirëson aftësinë për të monitoruar stresin, jep një ndjenjë të qetësisë së mendjes, si dhe lehtëson mundimin gjatë shtatzanisë. Njejt, ndihmon me gjendje qetësuese të gadishmërisë mendore, trajton dëmtimet të shkaktuara nga atletika, ose puna, dhimbjet e kokës dhe mundëson rehabilitim pas operacionit.