Përqafim dimëror

* Pije për mirëseardhje
* 1 Natë për 2 persona në dhomën Deluxe
* Masazh me gurë nga 1 orë për dy persona
* Çaj të zi , ëmbëlsira dhe biskota të shërbyer në Spa

Gjithsej 310 €