Radiofrekuencë

Bukuria është e mirë për shpirtin?
Thuaji jo rrudhave me këtë tretman!
Rezervoni terminin tuaj dhe përfitoni falas njërin nga tretmanet e mëposhtme: •Mezoterapi
•Pastrim të fytyrës •Pilling kimik •Mikrodermabrazion
Kontaktoni në: 038 220 000-122