Stay Relaxed

“Stay Relaxed”
Fundjavë mahnitëse për dy persona.🤩

Zgjohu në dhomë Deluxe, shijo mëngjesin bufe, vazhdo relaksin në wellness

dhe përfito falas një tretman në spa për fytyrë ose trup.

Oferta fillon nga data: 05.09.-31.12.2020
Rezervoni në: 038 220 000

Ju mirëpresim!