Bufe Ushqimi dhe Sushi pa limit

*****

Prosecco në Mirëseardhje, Ujë dhe Lëng Portokalli

*****

25€ për person

*****

12:00-15:00

*****

Çdo të Diel

*****

Për rezervim: 038 220 000