Weekend Escape Package – Pako 1

Deluxe King Double Room për 2 të rritur përfshinë:

Pako 1

Mëngjes i plotë amerikan në Restaurant Iliria
Brunch-i i së dielës
Check in i hershëm dhe qëndrim i zgjatur
Qasje në qendrën Wellness & SPA
Shportë frutash në dhomë
20% zbritje në tretmane të SPA
Parkingu pa pagesë

Çmimi:
235.00€ me TVSH 1 natë / 2 ditë