Zbritje 50% në wellness club

Anëtarësohu në “wellness lifestyle”
dhe perfitoni 50% zbritje në pakot vjetore ku përfshihen:

Një relaks masazh 30 min.
Qasje e pakufizuar në wellness (Pishina e ngrohte, banjo turke, dhoma e avullit dhe 5 lloje saunash)
15% zbritje në të gjitha tretmanet e fytyrës dhe trupit
15% zbritje në të gjitha masazhat
15% zbritje në të gjitha produktet e kozmetikës
10% zbritje në shërbimet e selektuara nga Medical Estetika dhe
Dermatologji
Qasje e pakufizuar në fitness me pajisjet me të reja në treg
Technogym
15% zbritje në klasa të Yogës
10% zbritje në dhoma të hotelit