Dhoma Komfort - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Single Room
Single Room
Single Room

Përmbledhje

Elegante dhe të rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëkë joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon.

Banjot janë të dekoruara me mermer italian, pasqyrë zmadhuese, kabinë dushi të veçantë, peshqirë dhe pajisje luksoze.

Të gjitha dhomat tona janë të pajisura me TV LED dhe sistem interaktiv, klimatizim,
internet kabllor me shpejtësi të madhe, kasafortë, minibar me zgjedhje të pijeve joalkoolike
dhe alkoolike dhe artikujve të tjerë ushqimor.

Rezervo Tani

Një mjedis i krijuar që të ndjeheni të veçantë.

Single Room

Shtrati i vetëm

Elegante dhe të rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëkë joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon.

Single Room

Dhoma

Të gjitha dhomat tona janë të pajisura me TV LED dhe sistem interaktiv, klimatizim,
internet kabllor me shpejtësi të madhe, kasafortë, minibar me zgjedhje të pijeve joalkoolike
dhe alkoolike dhe artikujve të tjerë ushqimor.

Single Room

Banjo

Banjot janë të dekoruara me mermer italian,pasqyrë zmadhuese, kabinë dushi të veçantë, peshqirë dhe pajisje luksoze.

Veçori tjera

  • Workdesk
  • TV i plotë me kanale satelitore
  • Pay-TV (tarifë shtesë e aplikuar)
  • Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe snack
  • Kasafortë
  • Sirtar i bagazheve
  • Tharëse flokësh
  • Pasqyrë zmadhuese
  • Lehtësirat luksoze

Plani dhomës

Single Room Floor Plan
Rezervo Tani

Press and Hit Enter