Dhoma Premium - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Suite Image
Suite Image
Suite Image

Përmbledhje

Dhomë e rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëk joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon.

Shërbimet falas: Mëngjesi në stilin American Buffet, shërbimi i fundit me ujë në
shishe dhe çokoladë, Wi-Fi, qasje në Qendrën tonë të Wellnessit “Venus”, papuçe dhe badimantil.

Rezervo Tani

Një mjedis i krijuar
që të ndjeheni të veçantë.

Room Image

Shtrati

Dhomë e rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëk joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon.

Room Image

Dhoma

Shërbimet falas: Mëngjesi në stilin American Buffet, shërbimi i fundit me ujë në shishe dhe çokoladë, Wi-Fi, qasje në Qendrën tonë të Wellnessit “Venus”, papuçe dhe badimantil.

Room Image

Banjo

Dhomë e rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëk joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon.

Veçori tjera

 • Shtrat mbretëror
 • Tavolinë anësore dhe kolltuq
 • Workdesk
 • TV i plotë me kanale satelitore
 • Pay-TV
 • Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe snack
 • Kutia e sigurt e depozitave
 • Sirtar i bagazheve
 • Banjë e plotë mermeri me dush
 • Tharëse flokesh
 • Pasqyrë zmadhuese
 • Lehtësirat luksoze

Plani dhomës

Floor Plan
Rezervo Tani

Press and Hit Enter