Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Suite Image
Suite Image
Suite Image

Përmbledhje

Dhomë e rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëkë joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon me hapësirë të ndarë qëndrimi.

Shërbimet falas: Mëngjesi në stilin American Buffet, shërbim i fundit me ujë në shishe dhe çokoladë, Wi-Fi,
qasje në Qendrën tonë të Wellnessit “Venus”, papuçe dhe bademantil.

Rezervo Tani

Një mjedis i krijuar
që të ndjeheni të veçantë.

Room Image

Shtrati

Dhomë e rehatshme me krevat të përmasava mbretërore me jastëkë joalergjik me pupla, tavolinë pune me telefon me hapësirë të ndarë qëndrimi.

Room Image

Dhoma

Shërbimet falas: Mëngjesi në stilin American Buffet, shërbim i fundit me ujë në shishe dhe çokoladë, Wi-Fi, qasje në Qendrën tonë të Wellnessit “Venus”, papuçe dhe bademantil.

Room Image

Banjo

Të gjitha banjot janë të dekoruara me mermer italian,pasqyrë zmadhuese, kabinë dushi të veçantë, peshqirë dhe pajisje luksoze.

Veçori tjera

 • Shtrat mbretëror
 • Mëngjes të plotë
 • Work desk
 • TV i plotë me kanale satelitore
 • Pay-TV
 • Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe snack
 • Kutia e sigurt e depozitave
 • Sirtar i bagazheve
 • Banjë e plotë mermeri me dush
 • Tharëse flokesh
 • Pasqyrë zmadhuese
 • Lehtësirat luksoze

Plani dhomës

Floor Plan
Rezervo Tani

Press and Hit Enter