Suita Prestigje - Swiss Diamond Hotel Prishtina
Rezervo Tani
Swiss Diamond Logo Rezervo Tani

Special Offers

Prestige Suite
Prestige Suite
Prestige Suite

Përmbledhje

Suitë e madhe e përbërë nga një zonë qëndrimi ditor me ekran të sheshtë LCD, divan dhe dritare të mëdha dhe një dhomë gjumi të ndarë me jastëkë joalergjik me pupla tavolinë pune me telefon, hapësirë e veçantë e garderobës.

Shërbimet falas: Mëngjesi në stilin American Buffet, shërbimi i fundit me ujë në shishe dhe çokoladë, Wi-Fi, qasje në Qendrën tonë të Wellnessit “Venus”, papuçe dhe bademantil.

Rezervo Tani

Një mjedis i krijuar
që të ndjeheni të veçantë.

Prestige Suite

Shtrati

Suitë e madhe e përbërë nga një zonë qëndrimi ditor me ekran të sheshtë LCD, divan dhe dritare të mëdha dhe një dhomë gjumi të ndarë me jastëkë joalergjik me pupla tavolinë pune me telefon, hapësirë e veçantë e garderobës.

Prestige Suite

Dhoma

Shërbimet falas: Mëngjesi në stilin American Buffet, shërbimi i fundit me ujë në shishe dhe çokoladë, Wi-Fi, qasje në Qendrën tonë të Wellnessit “Venus”, papuçe dhe bademantil.

Prestige Suite

Banjo

Banjo është e dekoruara me mermer italian,pasqyrë zmadhuese, kabinë dushi të veçantë, peshqirë dhe pajisje luksoze.

Plani dhomës

Prestige Suite Floor Plan
Rezervo Tani

Press and Hit Enter